За позовом "Слуги народу" скасовано результати виборів до міськради Харкова

Другий апеляційний адміністративний суд скасував протокол Харківського тервиборчкому про результати виборів до міської ради міста

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Суд постановив, що тервиборчком має "продовжити дії щодо встановлення результатів виборів депутатів Харківської міської ради".

Копію документа оприлюднила обласна організація "Європейської солідарності".

Позов був поданий кандидатом у депутати до міськради від партії "Слуга народу" Олексієм Вацом.

Вац хотів, щоб суд визнав вибори такими, що не відбулися, призначивши повторні.

У своєму позові кандидат у депутати говорив, що понад 100 протоколів від дільничних комісій були не прошиті, містили неправильні цифри, виправлення коректором тощо.

Партія "ЄС" вважає, що подібний позов свідчить про об'єднання зусиль ОПЗЖ та "слуг народу", а першу сесію нового складу Харківської міськради "провести буде неможливо".

"ОПЗЖ та "слуги" намагаються зірвати результати виборів та блокують формування органів місцевого самоврядування", - заявляють у партії.

"Влада колаборантів прагне здати нашу державу Путіну! Загравання "слуг" з проросійськими силами в прикордонній області, яка лише завдяки харківським патріотам та вінницьким спецпризначенцям уникнула долі Донбасу, - є приводом для негайної реакції суспільства та правоохоронних органів", - каже з цього приводу народна депутатка Ірина Фриз.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb