"Ми не пробачимо". Білоруси збираються на Марш пам'яті Романа Бондаренка

Сьогодні, 15 листопада 2020 року, в найбільших білоруських містах пройде мирна акція "Марш пам'яті Романа Бондаренка"

З відповідним закликом на своєму офіційному телеграм-каналі виступила Світлана Тихановська, передає Еспресо.TV.

Ось повний текст її звернення

"Ми не пробачимо смерті Романа Бондаренка. Ми не пробачимо смертей Дениса Кузнєцова, Артема Порукова, Микити Кривцова, Костянтина Шишмакова, Олександра Будницького, Станіслава Чура, Геннадія Шутова, Олександра Вихора й Олександра Тарайковского. Ми навічно запам'ятаємо їх імена і будемо тиждень за тижнем виконувати план Народного Трибуналу, щоб життям невинних людей більше не загрожували злочинці.

Ніхто не допоможе нам повернути в країну закон, якщо ми не будемо робити цього самі. Тому ми перестаємо чекати, що режим розвалиться сам. Кожен з нас може знайти свою форму протесту - чи то страйки, чи то багатотисячні марші, чи то поодинокі пікети, чи то економічний бойкот або збір свідчень злочинів проти народу.

Читайте такожУ Мінську вперше з'явилися революційні намети. Співає хор, горять свічки

Зібравши і перевіривши свідчення, ми проголосуємо за звинувачення посібників режиму - і 20 грудня на вулицях білоруських міст оголосимо Народний Трибунал. Але ми не чекаємо 20 грудня, щоб протестувати. Ми робимо це щодня і щотижня. Я підтримаю кожного, хто вийде на марш сьогодні. Адже це не звичайний марш, це марш пам'яті Романа Бондаренко. Марш не тільки за нашу свободу, а й за наші життя. І якщо нам доводиться боротися за них всім разом, подбайте про себе та побратимів - не забудьте надіти маску".

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb