"Візьміть з собою трохи асфальту": Рух опору капітуляції анонсував автомарш до Феофанії у річницю Революції Гідності

Активісти "Руху опору капітуляції" закликають зібратись на Європейські площі о 14:00 21 листопада у сьому річницю Революції Гідності та відвідати президента Володимира Зеленського у Феофанії

Відповідну подію "Рух опору капітуляції" створив у Facebook.

"21 листопада починаємо процес очищення від цих негідників. І чим більше нас буде тим він швидше закінчиться. Тим швидше зупинимо хаос і розвал держави", - прокоментував подію співкоординатор "РОК", екснардеп Андрій Левус.

"21 листопада в День Свободи і Гідності ми маємо захистити свої національні та громадянські права. Тому закликаємо всіх 21 листопада о 14-й зібратися на Європейській площі, звідки ми їдемо до Феофанії, де Зеленський з ВІП-палати записує свої відосікі. Якщо президент до того моменту звідти втече – поїдемо шукати його додому, на дачу, під ОП, якщо поїде в іншу область – наші активісти знайдуть його і там", - заявили в "РОК".

Активісти висунули низку політичних вимог, зокрема, - щодо повної відставки уряду, звільнення з посад Андрія Єрмака, Руслана Демченка, Леоніда Кравчука та Олега Татарова. Також в "РОК" вимагають звільнення з-під варти Андрія Антоненка. У "РОК" також вимагають відкликання законопроєкту президента Володимира Зеленського “Про народовладдя - через всеукраїнський референдум” та ліквідувати Окружний адміністративний суд Києва.

"Волю українців до життя, свободи і Гідності не змогли зламати ні Гітлер, ні Сталін. То що тут говорити про зграйку аферистів керованих олігархами та Москвою? Закатаємо в асфальт навіть не помітимо", - заявив співкоординатор "РОК" Андрій Левус.

 

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо