У Білорусі знову найвища кількість затриманих ОМОНом. Серед них - "лікар року"

Протягом неділі, 15 листопада 2020 року, на 99-ий день протестів, в Мінську та ще кількох білоруських містах спецпризначенці МВС схопили 1 113 учасників мирної революції. Такий показник є своєрідним рекордом силовиків Лукашенка

Йдеться про учасників традиційних для неділі вуличних маршів, а також тих, хто захищав народний меморіал пам'яті 31-річного Романа Бондаренка на "площі Змін" у столиці Республіки Білорусь, передає Еспресо.TV.

Повний перелік затриманих розміщено на офіційному сайті знятого з державної реєстрації правозахисного центру "Весна".

Читайте також"Я поїду до тієї ж Росії. Я ще здоровий мужик", - Лукашенко

Як і раніше, у міліцейських камерах опинилися люди, відомі у Білорусі та за її межами.

Портал Хартыя'97 називає імена заступника директора з організації протиракової боротьби Республіканського науково-практичного центру онкології та медичної радіології ім. Александрова, кандидата медичних наук Павла Моїсеєва, а також його колегу, завідувача операційним блоком цієї ж установи, кандидата медичних наук Андрія Полуянчика. Медики, імовірно, знаходяться в Московському РУВС столиці.

"Білі халати" також повідомляють про затримання завідувача відділенням пухлин голови та шиї Центру ім. Александрова, Євгенія Кузьміна, кандидата наук, лікаря вищої кваліфікаційної категорії, володаря звання "Лікар року Республіки Білорусь" 2014 року.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb