Британський чемпіон пояснив, чому кар'єра Ломаченка зійшла нанівець

Британський боксер Люк Кемпбелл заявив, що українець Василь Ломаченко зламався після важкої перемоги над ним у вересні 2019 року

Про це повідомляє Sky Sports.

За словами Кемпбелла, він дав бій Ломаченку у вересні 2019 року, і попри перемогу за очками, українець не був схожим сам на себе. У  підсумку це призвело до його поразки у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі (до 61,2 кг) від американця Теофімо Лопеса у жовтні 2020 року.

"Я дуже радий за Лопеса і його команду. Радий, що він переміг. Після свого бою з Ломаченком я сказав, що Василь уже ніколи не буде колишнім. Тоді я завдав серйозного удару по Ломаченку. І після нашого бою він вже не схожий сам на себе. У бою з Лопесом за перше сім раундів Ломаченко не завдав жодного удару, а Лопес робив все, що хотів в рингу", - сказав Кемпбелл.

У серпні 2019 року британець програв Василю Ломаченку в об'єднавчому поєдинку за титули чемпіона світу WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та WBO (Всесвітньої боксерської організації).

Люк Кемпбелл є олімпійським чемпіоном та володіє титулом "тимчасового" чемпіона WBC.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb