Нардеп Василевська-Смаглюк: Я не виключаю “договорняків” у бюджеті-2021

Наразі ніхто не знає, яким буде державний бюджет на наступний рік. У тому числі можливі “договорняки” за залучення голосів представників інших політсил

Таку думку висловила Ольга Василевська-Смаглюк, народна депутатка з фракції "Слуга народу", член парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики, в ефірі програми “Великий ефір Василя Зими” на телеканалі "Еспресо".

“Кабмін, я так розумію, в особі Мінфіну має повернути бюджет і врахувати або скасувати ті правки, які були направлені на збільшення видаткової частини. Яким він буде — я, на жаль, не знаю. І ніхто не знає. Я не виключаю договорняків за те, що ми будемо залучати інші фракції до голосування в обмін на якісь “плюшки””, — сказала Василевська-Смаглюк.

Вона висловила сподівання, що парламент встигне до кінця року ухвалити кошторис-2021.

“Робота над проєктом бюджету була досить дивна, як на мене. Я спостерігаю за бюджетними процесами близько 15 років. І я ніколи не бачила, щоб бюджетний комітет збирався, і Мінфін сидів і абсолютно безініціативно спостерігав за тим, що відбувається”, — розповіла представниця фінансового комітету.