Ексчемпіон світу пояснив, чому ніхто більше не боїться Усика та Ломаченка

Колишній чемпіон світу Сергій Липинець заявив, що Олександра Усика та Василя Ломаченка перестали боятися через відсутність у них потужного удару

Про це повідомляє Xsport.ua.

За словами колишнього чемпіона світу IBF (Міжнародної боксерської федерації) в першій напівсередній вазі (до 63,5 кг) Сергія Липинця, бої Олександра Усика проти британця Дерека Чісори та Василя Ломачена з американцем Теофімо Лорпесом довели, що українські боксери не змогли адаптуватися у нинішніх вагових категоріях.

"Я дивився обидва їх поєдинку. Важкувато їм, звичайно. Олександр перестрибнув одну вагову категорію, але там не одна, я не знаю скільки. Там безмежно далі усі набирають. І йому важко, і Василю теж, тому що всі бійці набагато більші в плані ваги і за розміром", -- сказав Липинець.

За його словами, головною причиною проблем обох українців є їхній стиль.

"Їм важко, оскільки у них немає яскраво вираженого удару. Вони ігровики. Можуть обдурити, перехитрити, на ногах швидко піти, але немає сильного удару. Тому їх суперники не бояться. Вони вивчають їх і просто пруть вперед, намагаючись влучити. Через це в боях не виглядає так явно, що вони виграють", - зазначив російський боксер на каналі usachev.tv.

Усик виступає у надважкій вазі, Ломаченко – у легкій (до 61,2 кг).

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb