Лопес розповів, що врятувало Ломаченка від нокауту

Американський боксер Теофімо Лопес заявив, що не зміг нокаутувати Василя Ломаченка через надмірну обережність українського боксера

Про це він сказав у інтерв'ю YouTube-каналу SNOWQUEENLA.

За словами абсолютного чемпіона світу в легкій вазі (до 61,2 кг) він прагнув нокаутувати Ломаченка, однак український боксер діяв занадто обережно.

"Я планував нокаутувати його. Лома бився так, як він міг. Багато говорили про те, що було б, якби він почав раніше йти в атаку. Якби він раніше почав робити те, що я дозволив йому зробити в декількох раундах, це була б інша історія. Я б швидко відправив його в нокаут. Лома розумів, що йому не можна йти у відкритий бій. Він убезпечив себе наскільки міг", - зазначив Лопес.

Водночас, він зауважив, що був близький до дострокової перемоги у заключному раунді.

"В останньому раунді Лома почав йти вперед і діяти. Я зрозумів, що це шанс відправити його в нокаут. Всі бачили, що в останньому раунді я почав доносити удари і потрясати його. Я знав, що він вражений. Потім рефері зупинив бій через розсічення. Якби цього не сталося, то я б досягнув своєї мети. Принаймні він би став на коліно", - переконаний Лопес.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb