Маркевич звинуватив Швейцарію у навмисному зриві матчу з Україною

Український тренер Мирон Маркевич заявив, що збірна Швейцарії домоглася скасування матчу проти нашої національної команди, щоб зберегти місце в елітному дивізіоні Ліги націй

Про це повідомляє 1927.kiev.ua.

За словами Маркевича, швейцарська сторона вдалася до підкилимних ігор заради позитивного результату.

"Це якийсь безлад. Команда готувалася і була готова грати. Те, що придумали швейцарці - навіть не знаю, як могло таке статися. Вони можуть зараз говорити, що завгодно. Якщо вам потрібні 3 пункти і прописка в елітному дивізіоні Ліги націй, то вийдіть на поле і покажіть, що ви сильніші, а не вирішуйте питання такими підкилимними іграми", - сказав Маркевич.

Колишній тренер збірної України, "Металіста" та "Дніпра", відкинув звинувачення швейцарської сторони, що наша команда не зробила всього належного, аби знайти заміну футболістам, яких відправили на карантин.

"Всі ми розуміємо, чому вони так говорять. Збірній Швейцарії потрібні 3 очки. Вони б не переграли нашу збірну навіть в ослабленому складі. Якби на місці України в аналогічній ситуація була Німеччина чи Іспанія, навіть розмов не було б. Вийшли б і грали, як грали до цього. Зрозуміло, що з іспанцями і німцями вони себе так не повели б", - переконаний Маркевич.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb