Не міг такого уявити: Шевченко про скасування матчу Швейцарія – Україна

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко заявив, що наша команда була готова зіграти проти Швейцарії у Лізі націй

Про це повідомляє Українська асоціація футболу.

За словами Шевченка, у збірної України була достатня кількість футболістів із негативними результатами тестів для того, аби проводити цей матч.

"Але рішення ухвалювала місцева влада Люцерна, де мав відбутися поєдинок. Далі рішення за контрольно-дисциплінарним комітетом УЄФА. Нашої вини в даній ситуації немає. Ми всі розуміли, в якому становищі перебуваємо у зв’язку з коронавірусом. Але останнє, що я міг собі уявити, — це скасування матчу. Є орган, який буде із цим розбиратися. Ми зробили все задля того, аби гра відбулася", - запевнив Шевченко.

Тренер заявив, що загалом він задоволений виступом збірної України у Лізі націй, де її суперниками були Іспанія, Німеччина та Швейцарія.

"Я хочу подякувати хлопцям за їхні витримку й бажання, які вони показали. Наша збірна грала в хороший футбол, набрала 6 очок у поєдинках із кращими командами світу. У нас були непогані матчі. Я залишився задоволений турніром, своїми підопічними. Дуже багато було новачків, які зіграли на гідному рівні", - сказав Шевченко.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb