“Непроста травма, ще близько місяця потрібно попотіти в залі”, - Коноплянка у “Футбольному форматi”

Півзахисник збiрної України та донецького “Шахтаря” Євген Коноплянка у бліц-інтерв’ю “Футбольному формату” розповів про свою травму та поділився думками про найближчі матчі команди

- Останнім часом ви постійно берете участь в маркетингових заходах клубу. Наскільки вас це відволікає від футболу? Чи подобається вам представляти “Шахтар” на таких заходах?

- А варіантів немає. Жартую (смiється-прим.). Насправді ніяк не відволікає. Я зараз відновлююся. Мені навіть добре так трохи розвіятися, бо в тренажернiй залі я лягаю спати і прокидаюся. Я щасливий за свій клуб рекламувати бренди.

- Як проходить ваше відновлення?

- Потихеньку. Непроста травма, тому потрібен час на вiдновлення, завзятість. Ще близько місяця потрібно буде попотіти.

- Які шанси у “Шахтаря” на матч Лiги Чемпiонiв з “Боруссією”?

- Потрібно тільки думати про перемогу. Ми вийшли в групу ЛЧ, хочемо ставити тільки найвищі цілі. Так що, потрібно думати тільки про перемогу. Я вірю в команду, вона може домогтися результату.

- Наскільки складно буде “Шахтарю” грати проти “Олександрії”?

- З усіма командами непросто грати. Вони розуміють, як ми граємо, розбирають нас. Вони ставлять вісім автобусів, звичайно, складно проходити такого суперника. “Олександрія” грає з великою самовіддачею. Нам доведеться добре попрацювати, щоб здобути три очки.