Вибуху не було: ганебний піар Садового під час пандемії COVID-19

"Вчора міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у соцмережах повідомив про вибух кисневої станції у Львівському обласному госпіталі ветеранів війн та репресованих ім. Ю. Липи, що знаходиться у Винниках. Цю інформацію поширила пресслужба Львівської міської ради, а також сімейні ЗМІ Андрія Садового. Проте за офіційною інформацією госпіталю - жодного вибуху не було"

Про це йдеться в опублікованій з даного приводу заяві місцевого осередку осередку "Європейської Солідарності", на якій посилається Еспресо.TV.

Нижче повний текст звернення

ЗАЯВА

Львівської територіальної організації політичної партії «Європейська Солідарність»

Вчора міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у соцмережах повідомив про вибух кисневої станції у Львівському обласному госпіталі ветеранів війн та репресованих ім. Ю. Липи, що знаходиться у Винниках. Цю інформацію поширила пресслужба Львівської міської ради, а також сімейні ЗМІ Андрія Садового.

Проте за офіційною інформацією госпіталю - жодного вибуху не було.

"20 листопада о 22:05 вийшла з ладу система кисневого постачання. Причиною поломки стала тріснута пластина. Потерпілих осіб серед пацієнтів і персоналу не було. Для підтримки хворих на коронавірус пацієнтів до місця події виїхало 16 бригад ЕМД, забезпечених киснем та апаратами ШВЛ. Станом на 00.25 год. 21.11.2020 року подача кисню відновлена, евакуацію пацієнтів було припинено. Всього з госпіталю евакуйований 21 пацієнт, серед яких 3 на ШВЛ. Госпіталь продовжив роботу в штатному режимі", - йдеться в заяві Львівського обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих ім. Ю. Липи.

"Європейська Солідарність" засуджує таку поведінку міського голови Львова та підлеглих йому структур.

"Європейська Солідарність" вважає, що такі дії Андрія Садового є безвідповідальними та злочинними, а також особливо небезпечними у час розпалу пандемії коронавірусу, коли влада повинна демонструвати особливу відповідальність і не сіяти панічних настроїв.

Віталій Корецький, 

керівник секретаріату Львівської 

територіальної організації партії 

"Європейська Солідарність"

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb