Путін ховається від COVID-19 у Сочі, де спілкується лише з кількома людьми, - Фейгін

Пандемія коронавірусу повністю змінила режим роботи президента Росії Володимира Путіна

Про це російський опозиціонер та правозахисник Марк Фейгін розповів в етері програми "Студія Захід" з Антіном Борковським на Еспресо.TV.

"COVID змусив усіх ховатися. І Путін - реально в якомусь бункері або сховку. Кажуть, що це в Сочі якась його резиденція, одна з резиденцій. Куди фільтр доступу настільки великий, що спілкуються з ним практично одиниці. Це кілька людей, які до нього мають доступ", - зазначив опозиціонер.

Разом з тим, на думку Фейгіна, вартою уваги може бути і версія щодо серйозного занепокоєння російського президента власним здоров'ям, яке й зумовило останні зміни до тієї частини законодавства РФ, що регулює його статус. Адже нинішній термін президентського правління Путіна спливає аж 2024 року й наразі видимих причин для пошуку ним "запасного аеродрому" нібито немає.

"Він (Путін - ред.) боїться слабкості своєї. Якщо він дійсно хворий й перебуватиме у дуже слабкому стані якусь кількість років, то тоді він розмірковує над тим аби передати владу комусь із тих, кому він довіряє, тобто тим людям, які точно не поведуть його у цугундер, й дадуть йому дожити якусь кількість років безпечно", - пояснив Марк Фейгін.

 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb