SkyUp відновлює польоти в Єреван

Авіакомпанія SkyUp відновлює польоти в Єреван з 23 листопада

Про це повідомила пресслужба SkyUp.

"Авіакомпанія SkyUp відновлює польоти до Єревана, а перший рейс відбудеться вже сьогодні - 23 листопада 2020 року. Літак відправляється о 23:45, а повертається з Єревана завтра, 24 листопада 2020 року, о 05:30", - йдеться у повідомленні.

У пресслужбі зазначили, що відновлення авіасполучення стало можливим, як тільки компанія впевнилась, що здійснення польотів в регіоні безпечне.

За інформацією SkyUp, надалі з 1 грудня 2020 року рейси виконуватимуться двічі на тиждень: щовівторка та щоп'ятниці. Виліт з Києва до Єревану відбуватиметься о 14:05, а зворотний рейс із Єревана до Києва відправлятиметься о 19:50.

У компанії додали, що квиток на рейс Київ-Єреван без багажу коштуватиме від 2241 грн, а Єреван-Київ без багажу - від 2397 грн.

У пресслужбі також нагадали, що відповідно до даних МОЗ, Вірменія зарахована до "червоного" списку щодо захворюваності на COVID-19. Відтак, туристи, що повертаються з Вірменії мають обов'язково здати ПЛР-тест, а до отримання його результатів залишатися на самоізоляції.

В'їзд до Вірменії дозволено за умови негативного ПЛР-тесту на COVID-19, отриманого за 72 години до перетину кордону. Крім того, пройти ПЛР-тест іноземці можуть в аеропорту прибуття у "пунктах відбору проб" (сплачується подорожуючими) та знаходитися на самоізоляції 48 годин до моменту надходження результатів.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb