Чорна п'ятниця 2020: як розпорядитися фінансами максимально ефективно?

Чорна п'ятниця 2020 в Україні — остання п'ятниця листопада, яка стане марафоном вигідних покупок

Новина публікується на правах реклами.

До цього дня активно готуються не тільки покупці, але і інтернет магазини, формуючи оригінальні акції, привабливі пропозиції, а також виділяючи товари дня, які будуть доступні на вигідних умовах.

Чого чекати від чорної п'ятниці?

Black Friday — не найкращий привід, щоб відправитися прогулятися по торговому центру. Основна частина товарів в цьому році буде замовлена в режимі онлайн, що повністю відповідає вимогам діючих карантинних обмежень і дає можливість створити безпечні умови для покупців. Але до марафону покупок краще підготуватися заздалегідь, послідовно виконавши такі пункти:

Акції та знижки так і ваблять зробити вигідне придбання — більшість користувачів відклали всі замовлення саме на фінальну п'ятницю останнього осіннього місяця. Щоб не розгубитися серед великої кількості інформації, краще заздалегідь продумати і передбачити можливі нюанси, а також вивчити поточні ціни, щоб в повній мірі оцінити наскільки великі знижки на чорну п'ятницю 2020 будуть діяти на обрані товари.

Доцільність покупок в чорну п'ятницю

Існує поширена помилка, що в період розпродажів знижки діють виключно на товари, які давно лежать на складі — в ажіотажі покупці готові придбати навіть те, що не користується популярністю в звичайні дні. Певна частка правди в цьому є, але насправді розпродаж на чорну п'ятницю дійсно допоможе заощадити і вибрати якісну продукцію. Головне, дотримуватися низки правил: 

Весь світ чекає головною розпродажі, але це не привід відмовляти собі в покупках до її настання. Основна частина великих магазинів готова порадувати покупців спеціальними цінами і "товарами дня" ще до того, як почнеться чорна п'ятниця в листопаді, тому вже зараз варто моніторити цікаві пропозиції.