"Ворскла" повністю переграла нашу команду. Просто фізично нас продавила" - Руслан Костишин у "Футбольному форматі"

Головний тренер ковалівського "Колосу" Руслан Костишин визнав, що його команда провалила матч 10 туру УПЛ "Ворскла" - "Колос" (3-0)

Своє резюме по матчу він висловив у програмі "Футбольний Формат" на телеканалі "Еспресо".

"Характеристика гри буде одна – "Ворскла" повністю переграла нашу команду. Виграла всю боротьбу, просто фізично нас продавила. Заслужена перемога "Ворскли", тут потрібно визнати", - сказав він.

Руслан Костишин вважає, що на практиці матч пішов не за сценарієм тренерського штабу ковалівців. 

"Ми готувалися, знали що "Ворскла" завжди грає агресивно, вертикальними передачами, футболісти пресингують. Тож, на теорії ми були готові, а на практиці виявилися неготові. Ця поразка всієї команди, будемо в першу чергу у себе питати, будемо і у футболістів питати. Програна боротьба – це все ж таки настрій, агресія. Все вирішили індивідуальні дуелі, мікро-дуелі. Той швидше біжить, а той не підбирає м’яч… Тож, боротьба більше виграна у футболістів "Ворскли", - вважає головний тренер "Колосу".

На його думку, причини поразки треба шукати не лише на футбольному полі.

"Можливо і підготовка позначилася, адже я не хочу всю вину перекладати на футболістів. Це комплекс всіх наших проблем, що команда не була агресивною",  – розповів Костишин в ефірі "Футбольного формату".