Луческу після поразки від "Барселони" звинуватив суддів у підтримці топ-клубів

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу після поразки від "Барселони" заявив, що у єврокубках судді у суперечливих епізодах приймають рішення на користь топ-клубів

Про це Луческу заявив після поразки в 4-му турі групового раунду Ліги чемпіонів від "Барселони" з рахунком 0:4, повідомляє офіційний сайт "Динамо".

"У мене багатий досвід і я знаю, що в таких іграх судді зазвичай стають на бік сильнішої команди. Я вважаю, що був пенальті. І в Барселоні не дали пенальті на Буяльському, і сьогодні на Вербичі. Навіть не ображаюся на це, тому що знаю, що судді іноді стають на бік великих команд. Це не новина", - сказав Луческуу.

Водночас, він назвав перемогу "Барселони" заслуженою та констатував, що "Динамо" залишається боротися із "Ференцварошем" за місце у Лізі Європи.

"Заслужена перемога "Барселони", але мені не сподобалося, що ми програли з таким великим рахунком. Повинні були боротися до кінця. Тепер нам залишається битися за європейську весну. За такого рахунку не має сенсу шукати якісь моменти, але якби за рахунку 0:0 суддя призначив пенальті у ворота гостей або ми би реалізували одну зі своїх контратак до перерви, то все могло скластися інакше", - зазначив Луческу.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb