КМДА закликає киян не відвідувати масові заходи на новорічні свята та скасувати концерти у школах і дитсадках

Департамент освіти та науки закликав дітей та їхніх батьків утриматися від відвідування масових заходів під час різдвяно-новорічних свят, а також від проведення традиційних концертів у школах і дитсадках

Про це повідомив в. о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський, передає пресслужба відомства.

"Станом на 25 листопада у двох третинах столичних закладів загальної середньої освіти є класи, закриті на карантин. У кожному четвертому садочку міста також є закриті групи. Відвідуваність садків складає 51% від загального списку", – сказавн Мондриївський.

За його словами, більшість шкіл давно працює з використанням дистанційних технологій навчання, адже велика кількість школярів та педагогів мають підтвердження захворювань на коронавірус.

"Місто вимушене підлаштовуватися під нові реалії, тому цього року ми закликаємо дітей та їхніх батьків, окрім щоденного моніторингу температури та обов’язкового носіння масок у громадських місцях, утриматися від відвідування масових заходів під час новорічних свят, зокрема, від проведення традиційних концертів у школах і дитсадках", – наголосив Мондриївський.

Він зауважив, що наразі пріоритетом є збереження здоров’я дітей, їхніх батьків та педагогів. 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb