Промоутер назвав дату бою Усика за чемпіонський титул в надважкій вазі

Український боксер Олександр Усик розраховує провести наступний поєдинок у квітні 2021 року та битися за титул чемпіона світу WBO в надважкій вазі

Про це заявив промоутер важковаговика Олександр Красюк, повідомляє Sky Sports.

За його словами, Усик розраховує повернутися на ринг у квітні 2021 року та посперечатися за титул чемпіона світу WBO (Всесвітньої боксерської організації), на який він є обов'язковим претендентом.

"Усик наполегливо працював вісім місяців, коли готувався до бою з Дереком Чісорою. Тепер йому потрібно трохи відпочити, подбати про своє тіло і розслабити голову. Сподіваємося, що Олександр буде готовий повернутися в квітні 2021 року. Ми також розраховуємо, що Ентоні Джошуа буде поруч, щоб виконати правила WBO щодо обов'язкового захисту. Якщо ні, ми поб'ємося за вакантний титул з претендентом, призначеним WBO", - сказав Красюк.

Він зазначив, що ситуація із суперником стане більш зрозумілою після поєдинку володаря титулу WBO британця Ентоні Джошуа проти Кубрата Пулєва з Болгарії.

"Хочеться, щоб ми могли самі вибрати опонента на бій за вакантний титул. Перед тим як думати про можливий поєдинок проти Даніеля Дюбуа або когось іншого, нам потрібно дізнатися переможця бою Джошуа - Пулєв і зрозуміти його стратегію на майбутнє. Але я можу чітко сказати, що ми намагатимемося скористатися статусом обов'язкового претендента", - пообіцяв Красюк.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb