Тренер "Шахтаря" Каштру знайшов причину провалів у Лізі чемпіонів

Головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру назвав причиною провальних матчів проти менхенгладбаської "Борусії" у Лізі чемпіонів відсутність у команди передсезонної підготовки

Про це португальський тренер заявив після другої поспіль  розгромної поразки від "Борусії" 0:4, повідомляє офіційний сайт "Шахтаря".

За словами Каштру, причиною невдач "Шахтаря" є те, що не було міжсезоння і команда перейшла із сезону в сезон протягом трьох днів.

"Не було майже жодного дня відпочинку. Перейшли з дуже втомленими футболістами. Проблеми накопичувались, потім на нашу команду навалилася хвиля коронавірусу – ми втратили на кілька тижнів досить багато гравців. Через те, що хлопці вже на початку сезону почувалися не надто добре, а потім додалося ще й усе це, важко. Ми намагаємось відновити команду, проте це дається дуже складно", - сказав Каштру.

Водночас, португалець заявив, що бере відповідальність за результати на себе.

"Хто знайомий зі мною багато років, чудово знає, що я відповідальний за все те, що відбувається з результатами команди. Якщо результат не найкращий, я відповідальний. Тренер відповідальний за ці погані результати", - зазначив Каштру.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb