У Чернігівській області викрили мережу з восьми нарколабораторій

На Чернігівщині викрили злочинну групу, яка організувала виготовлення і продаж наркотиків в особливо великих розмірах

Про це повідомляє пресслужба ОГПУ.

"За процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора викрито організовану злочинну групу, члени якої налагодили канал збуту наркотичних засобів в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України)", - йдеться в повідомленні.

Так, за даними слідства, мешканці Чернігівщини упродовж тривалого часу на території кількох областей України  незаконно виготовляли, купляли, перевозили, зберігали та збували наркотики.

"У ході спецоперації проведено понад 70 одночасних обшуків у домоволодіннях і транспортних засобах на території Чернігівської області, під час яких виявлено та вилучено особливо небезпечні наркотичні засоби та психотропні речовини – "PVP", "метамфетамін", канабіс, загально масою близько 40 кг", - йдеться в повідомленні.

Також вилучено засоби для здійснення безперервної роботи 8 нарколабораторій, а саме – посуд, реактиви, прекурсори для виготовлення особливо небезпечних психотропних речовин, понад 50 спеціально пристосованих бочок.

Наразі за результатами проведених слідчих дій затримано три особи, вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру та обрання запобіжних заходів.

Фото: old.gp.gov.ua

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb