27 листопада на фронті: росіяни 6 разів обстріляли українців з гранатометів і кулеметів

Упродовж минулої доби, 27 листопада 2020 року, збройні формування Російської Федерації шість разів порушили домовленості, що були досягнуті в рамках Тристоронньої контактної групи 22 липня 2020 року

Про це йдеться у ранковому зведенні щодо ситуації в районі проведення Операції Об’єднаних сил станом на 7:00  28 листопада, передає Еспресо.TV.

"Поблизу Авдіївки ворог вів вогонь з підствольного гранатомета, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї. Неподалік населеного пункту Водяне противник застосовував великокаліберний кулемет, а на ділянці біля Опитного - ручний протитанковий гранатомет", - зазначається у повідомленні.

Читайте такожПідсумовуючи понад 100 днів "перемир'я" на Донбасі, Зеленський порахував не всіх загиблих на фронті

Окрім того, росіяни та їхні найманці, застосовуючи підствольний гранатомет та стрілецьку зброю, двічі провокували захисників України поблизу населеного пункту Шуми. Також вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї окупанти відкривали неподалік Катеринівки.

Як наголошує пресслужба ООС, вогонь ворога був "неприцільним" й, відповідно, українські військовослужбовці зброю у відповідь не застосовували.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb