Зеленський віддав Труханову Одеську ОДА, - Стерненко про призначення Гриневецького

Новий голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький є свідченням політичних домовленостей президента Володимира Зеленського з переобраним міським головою Одеси Геннадієм Трухановим

Про це в своєму телеграм-каналі написав один з провідників проукраїнської громади Одеси, екскерівник тамтешнього осередку "Правого сектору" Сергій Стерненко, передає Еспресо.TV.

"Гриневецький - комуніст та регіонал, який вже обіймав цю посаду за часів Кучми. На місцевих виборах він балотувався від громадянина РФ Геннадія Труханова. Гриневецький - прихильник розділення України, запровадження російської мови другою державною та виступає проти вступу України до НАТО та за дружбу з Росією.Також він підпадає і під люстрацію, і під декомунізацію", - нагадав він.

Читайте такожЗеленський каже не слухати "старих політиків", а сам роздає ключові посади людям Януковича й Медведчука, - Стерненко

Таким чином, як вважає Стерненко, "Зеленський фактично дарує стратегічно важливий регіон російській агентурі".

"Це призначення неминуче призведе до серйозних потрясінь та загрози для територіальної цілісності регіону. Та і сам факт долучення одіозного Гриневецького до команди Зеленського чітко вказує на антидержавну політику президента", - наголосив Стерненко.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb