30 листопада відбудеться церемонія нагородження Волонтерської премії 2020

30 листопада відбудеться сьома Церемонія нагородження Волонтерської премії 2020 від громадської ініціативи Євромайдан SOS

Цьогоріч премія відбудеться у незвичному форматі нагородження лише лауреатів з трансляцією на Фейсбук-сторінки Євромайдан SOS і Центру громадянських свобод, а також ютуб канал UKRLIFE.TV. Серед запрошених гостей телеведучі Яніна Соколова та Олександр Педан, режисер Ахтем Сеітаблаєв, голова Жіночого ветеранського руху Андріана Арехта, правозахисниця Олександра Матвійчук. Ведучий заходу - Олесь Гарджук.

Цього року ми отримали максимальну кількість заяв за всю історію існування Волонтерської премії: понад 170. Серед номінантів волонтери  майже з усіх регіонів України, представники української діаспори, які проживають за кордоном, іноземні громадяни, які проживають і працюють на волонтерских засадах в Україні.  Номінанти волонтерської премії  працюють в різних сферах: допомогають військовим і постраждалим від війни, дітям, родинам переселенців, координують екологічні, культурні та освітні проекти, - список сфер волонтерської діяльності невичерпний!

Саме тому номінування на Волонтерську премію – це чудова можливість розказати про свій проект, привернути увагу до важливої проблеми та заохотити інших займатися волонтерством. 

Серед членів журі Волонтерської премії 2020 клінічний психолог, поет, перекладач Борис Херсонський, драматургиня та режисерка Наталія Ворожбит, правозахисниця, письменниця та ведуча Лариса Денисенко, громадянський журналіст та колишній заручник Кремля Наріман Мемедемінов, очільниця Жіночого ветеранського руху Андріана Арехта.

Довідково: Волонтерська премія була заснована в 2014 році, щоб підтримати звичайних людей, які роблять надзвичайні речі. Вона ставить за мету відзначити роботу волонтерів, які працюють у різних сферах.
Премія є негрошовою, і покликана підтримати волонтерський рух в Україні, показати суспільству його важливість та різноманітність, а також заохотити інших людей до суспільно-корисної праці. Саме тому ми відзначаємо усіх без винятку волонтерів, яких було номіновано на Премію, а журі додатково обирає кількох лауреатів.

Facebook Євромайдан SOS