Білоруси вийшли на "Марш сусідів" проти "колгоспного фюрера"

О 12:00 в неділю, 29 листопада 2020 року, по всій Білорусі розпочався опозиційний "Марш сусідів"

Оскільки силовики самопроголошеного президента Олександра Лукашенко останнім часом активно блокують спроби протестувальників об'єднуватися у багатотисячні колони й вирушати до адміністративних будівель в центрі обласних і районних центрів, учасників сьогоднішньої акції просять згромаджуватися поряд із місцем свого проживання, розповідає Еспресо.TV.

При цьому їм слід усіляко висвітлювати власну активність в соцмережах, не боятися використосувати заборонену національну символіку, а у випадку появи спецпризначенців діяти узгоджено й не допускати затримань.

Читайте такожОзброєна травматом прессекретарка Лукашенка Наталія Ейсмонт разом з "тітушками" ходила "полювати" на протестувальників та заборонену національну символіку. АУДІО, ВІДЕО

"Ви краще за замотаних ганчірками й балаклавами прихвоснів колгоспного фюрера знаєте рідні райони і де ховатися в разі загрози. Але не піддавайтеся страху: групі з 100 чоловік не варто розбігатися через один (міліцейський - ред.) бус, а 1000 - через сотню. Саме сміливість і готовність не тікати не дозволяє бандитам хапати людей. Ми не нападаємо першими - але в разі чисельної переваги не віддаємо своїх", - інструктує телеграм-канал Nexta.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb