Рада може відкласти розгляд законопроєктів про підтримку бізнесу у разі локдауну через відсутність згоди ОПЗЖ, - Разумков

Верховна Рада не може розглянути президентський пакет законопроєктів про підтримку бізнесу за скороченою процедурою ad hoc через відсутність згоди ОПЗЖ

Про це голова Верховної Ради Дмитро Разумков сказав під час погоджувальної ради, передає Еспресо.TV.

"Щодо законопроєктів, пов'язаних із допомогою бізнесу, вони були внесені президентом на минулому тижні. Це пакет з трьох законопроєктів, він охоплює роботу декількох комітетів. Також сьогодні зранку на зустрічі з представниками депутатських фракцій та груп ми його проговорили, там є деякі аспекти, але вцілому майже всі погодились застосувати таку ж процедуру ad hoc, "ковідну" процедуру", - сказав Разумков.

У той же час, за його словами, розгляд пакету законопроєктів може бути відкладений, оскільки "Опозиційна платформа за життя" (ОПЗЖ) до сих пір не дала погодження.

"Єдине, ми чекаємо ще на відповіднь Опозиційної платформи за життя і якщо тут також буде досягнуто, а я нагадую, для того, щоб її застосувати потрібна підтримка всіх депутатських фракцій та груп, ми зможемо його розглядати в стінах Верховної Ради України цього тижня", - зауважив голова парламенту.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb