Британський нокаутер підтвердив, що збирається битися з Усиком за чемпіонство

Британський важковаговик Джо Джойс заявив, що у 2021 році має намір провести бій за титул WBO проти українця Олександра Усика

Про це повідомляє BoxingScene.

Джо Джойс після дострокової перемоги над іншим британцем Даніелем Дюбуа, назвав своєю наступною метою бій за титул чемпіона світу WBO (Всесвітньої боксерської організації), в рейтингу якої він вийшов на друге місце.

"Мій промоутер Френк Воррен сказав, що титул WBO може стати доступним, і я зайняв місце Дюбуа. Так що поєдинок з Усиком може відбутися. Може це буде не наступний мій бій, а через один", - сказав Джойс.

Також непереможний британець, який виграв 11 з 12 поєдинків нокаутом, назвав Олександра Усика невеликим для надважкої ваги, однак, майстерним боксером.

"Усик - досить маленький боксер, але я високо оцінюю його - у нього є навички. По ньому складно влучити, але я думаю, що зможу дістати його, тому що є більш досвідченим бійцем. Він набрав м'язову масу і став трохи повільнішим. Але у нього є мізки, у нього хороша робота ніг і рухи головою. Це буде важкий бій, але я його хочу і в ньому переможу", - переконаний Джойс.

Титул WBO може стати вакантним, якщо британець Ентоні Джошуа відмовиться його захищати у поєдинку проти обов'язкового претендента Олександра Усика. У такому випадку українець посперечається за звання чемпіона світу з боксером, який займає в рейтингу організації друге місце.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb