Голкіпер "Шахтаря" присвятив вболівальникам перемогу над "Реалом"

Голкіпер донецького "Шахтаря" Анатолій Трубін присвятив вболівальникам перемогу над мадридським "Реалом"

Про це повідомляє телеканал "Футбол 1".

За словами Трубіна, перемога над "Реалом" у 5-му турі (2:0) принесла більше радості ніж у 1-му (3:2).

"Сьогоднішня перемога принесла більше радості, ніж в 1-му турі ЛЧ, тому що сьогодні ми зіграли на 0, а це дуже важливо для воротаря, захисників і команди в цілому. Матч вийшов важким не тільки для мене, а для всієї команди. Ми вірили в перемогу і один в одного", - сказав голкіпер.

Анатолій Трубін зізнався, що команда хотіла реабілітуватись перед вболівальниками після провальних матчів з "Борусією" (6:0 і 4:0).

"Поразки від "Борусії" стали для всіх важким ударом, але у "Шахтаря" психологія переможця, тому ми змогли зібратися в потрібний момент і виграти. Реабілітувалися в очах уболівальників, цей виграш для них. Перемогу відчули тільки після фінального свистка, адже такі команди карають, коли ти розслабився. Потрібно грати до кінця", - розповів воротар.

"Шахтар" має 7 очок та займає в турнірній таблиці групи B друге місце. 7 пунктів має і "Реал", проте за результатами особистих зустрічей поступається українцям. В "Інтера" 2 бали та остання позиція. Лідером квартету є "Борусія", яка набрала 8 очок.

Італійський і німецький клуби свій матч розпочали о 22:00. Станом на 33-тю хвилину "Борусія" програє "Інтеру" з рахунком 0:1.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb