Холіфілд – наступний: Тайсон оголосив про намір битися кожні два місяця

Американський боксер Майк Тайсон заявив, що хоче битися кожні два місяця та провести третій бій з іншим ветераном зі США – Евандером Холіфілдом

Про це повідомляє vRINGe.com.

54-річний Майк Тайсон після нічийного бою проти 51-річного Роя Джонса, заявив, що має намір й надалі підтримувати форму та регулярно проводити поєдинки.

"Я буду працювати. Зараз це стало для мене стилем життя. Я більше ніколи не буду "жирним або кокаїновим Майком". Досить, з цим покінчено. Мені доводилося проводити по 15 боїв протягом року. Буду постійно тренуватися і змагатися, щоб не втрачати форму. Я б хотів битися кожні два місяці", - сказав Тайсон.

Він додав, що прагне провести третій бій з іншим американцем Евандером Холіфілдом і розраховує почати з ним переговори про організацію поєдинку. На переконання Тайсона, їхня зустріч поб'є всі рекорди платних трансляцій.

Холіфілд, якому зараз 58 років, та Тайсон провели два поєдинки 1996-му та 1997 роках. В обох боях перемогу здобув Холіфілд. Під час другого поєдинку Тайсон відкусив супернику шматок вуха.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb