"Інтер" переміг "Борусію" у драматичному матчі суперників "Шахтаря"

У 5-му турі групового раунду Ліги чемпіонів менхенгладбаська "Борусія" програла міланському "Інтеру" з рахунком 2:3

Про це повідомляє Еспресо.TV.

На 17-й хвилині латераль "Інтера" Маттео Дарміан відкрив рахунок у матчі після помилки голкіпера "Борусії" Яна Зоммера. Наприкінці першого тайму Алассан Плеа зрівняв - француз потужним ударом головою відправив м'яч у сітку воріт.

На 64-й хвилині Ромелу Лукаку вдало розібрався зі захисниками "Борусії" і зробив рахунок 2:1. За декілька хвилин бельгійський форвард відзначився ще раз. Цього разу він залишився віч-на-віч зі Зоммером після передачі Ашрафа Хакімі.

Після пропущеного голу футболістам "Борусії" вдалось повернути інтригу. Маркус Тюрам віддав точну передачу на Плеа, а той зробив дубль.

На 83-й хвилині Плеа забив ще один м'яч, проте арбітр зустрічі Данні Маккелі скасував цей гол після перегляду VAR. Нідерландець помітив офсайд у Бреля Емболо, який, за версією судді, брав участь в епізоді.

Перед останнім туром "Шахтар" має 7 очок та займає в турнірній таблиці групи B друге місце. 7 пунктів має і "Реал", проте за результатами особистих зустрічей поступається українцям. В "Інтера" 5 балів та остання позиція. Лідером квартету є "Борусія", яка набрала 8 очок.

У наступному турі "Шахтар" зіграє проти "Інтера", а "Борусія" зустрінеться з "Реалом". Матчі відбудуться 9 грудня.

 

Ліга чемпіонів 

5-й тур

1 грудня

Група B

"Борусія" (Менхенгладбах, Німеччина) -  "Інтер" (Італія) 2:3

Голи: Плеа, 45+1, 76 - Дарміан, 17, Лукаку, 64, 73

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb