"Шахтар" впевнено переміг "Реал" і вийшов на друге місце у Лізі чемпіонів

У 5-му турі групового раунду Ліги чемпіонів донецький "Шахтар" переміг мадридський "Реал" з рахунком 2:0

Про це повідомляє Еспресо.TV.

На початку першого тайму Рафаель Варан жорстко сфолив на форварді "Шахтаря" Жуніору Мораесу. Нападник не зміг продовжити матч і був замінений на Дентінью.

На 57-й хвилині бразилець продемонстрував, що не даремно з'явився на футбольному полі. Дентінью виборов м'яч у штрафному майданчику і вдало пробив по воротах мадридського "Реалу" - 1:0.

Футболісти "Шахтаря" вирішили не зупинятись на одному забитому м'ячі. На 83-й хвилині "гірники" вийшли в контратаку. Манор Соломон пробіг з м'ячем половину поля і завершив свій забіг впевненим ударом, який приніс "гірникам" перемогу 2:0.

"Шахтар" має 7 очок та займає в турнірній таблиці групи B друге місце. 7 пунктів має і "Реал", проте за результатами особистих зустрічей поступається українцям. В "Інтера" 2 бали та остання позиція. Лідером квартету є "Борусія", яка набрала 8 очок.

У наступному турі "Шахтар" зіграє проти "Інтера", а "Борусія" зустрінеться з "Реалом". Матчі відбудуться 9 грудня.

Ліга чемпіонів 

5-й тур

1 грудня

Група B

"Шахтар" (Україна) - "Реал" (Іспанія) 2:0

Голи: Дентінью, 57, Соломон, 83

"Шахтар": Трубін, Матвієнко, Вітао, Бондар, Додо, Степаненко, Марлос (Майкон, 73), Тайсон (Соломон, 74), Тете, Коваленко (Патрік, 85), Мораес (Дентінью, 25 (Фернанду, 85))

"Реал": Куртуа, Лукас, Начо, Варан, Менді, Едегор (Іско, 77), Кроос, Модріч, Асенсіо, Родріго (Вінісіус, 77), Бензема (Маріано, 77)

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb