Учасник найзапеклішого бою в історії вірить, що Тайсон знову стане чемпіоном світу

Американський боксер Джордж Форман переконаний, що Майк Тайсон здатен стати чемпіоном світу у 54 роки та побити його рекорд

Про це повідомляє USA Today.

За словами Джорджа Формана, який у 1994 році у 45 років нокаутував американця Майка Мурера та відібрав у нього титул чемпіона світу в надважкій вазі, Майк Тайсон здатен побити його рекорд та виграти титул в 54 роки.

"Якщо Тайсон набере таку форму, яку він показав у бою проти Роя Джонса, якщо він поверне свій таймінг і всі інші компоненти, то може отримати можливість побитися за титул. Його повинні правильно вести, щоб він отримав шанс на титульний бій. У такому випадку, Тайсон нокаутує свого суперника", - переконаний Форман.

Він додав, що Тайсон показав приголомшливу форму в виставковому бою.

"Рою Джонсу довелося використовувати всі навички зі свого старого арсеналу, щоб не потрапити в нокаут. Я просто не вірив в те, що бачив. Думаю, що якби Тайсон був активним протягом останніх двох років, то в 54-55 він знову б стояв у черзі за титулом", - сказав Форман.

Джордж Форман у 1974 році програв у запеклому поєдинку, який назвали "Гуркіт в джунглях", легендарному Мохаммеду Алі. Їхній бій визнали одним із найкращих в історії.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb