Вітчизняна мережа супермаркетів активно відкриває нові магазини

З початку року відкрито 111 нових магазинів, модернізовано ще 42 торговельні точки

Одна з найбільших вітчизняних мереж супермаркетів від початку року відкрила 111 нових магазинів, модернізувала ще 42 торговельні точки. Таку стратегію у компанії пояснюють просто. Під час пандемії коронавірусу доходи громадян падають, безробіття зростає. А потреба в безпечних, якісних продуктах за доступними цінами – нікуди не зникла.

“Для багатьох покупки в АТБ стають можливістю не витрачаючи зайвого не відмовляти собі в улюблених продуктах. АТБ довіряють вже більше 4 мільйонів українців по всій країні. І це виправдано, оскільки компанія пропонує гарантовано свіжі продукти за максимально доступною ціною. Динамічний розвиток торговельної мережі АТБ дає українцям можливість отримувати якісні продукти і при цьому економити сімейні бюджети”, - каже керуючий магазином АТБ Євген Горицький.

Мережа присутня вже у 302 населених пунктах в усіх регіонах України. Це не лише мегаполіси, великі міста, а і передмістя. Покупці, крім доступних цін, також відзначають зручність у виборі товарів та продуктів.

“В деяких магазинах чомусь часто переставляють продукцію на полицях. А я вже звикла, захожу в магазин і знаю — де знаходиться молочка, хлібна продукція та інше. По-перше, це дуже економить час. По-друге, так краще вивчаєш продукцію. Мені подобається АТБ, і ціни тут дуже прийнятні”, - ділиться враженнями покупець Аліса.

Корпорація є не лише дисциплінованим платником податків та зборів до бюджетів різних рівнів, а виконує ще й соціальну функцію. У магазинах працевлаштовані 64 тисячі українців.

“Це офіційне працевлаштування, офіційна заробітна плата, яка проходить по всім інстанціям — платяться усі податки. В мережі звичайно ж є кар'єрний ріст. Після певного терміну відпрацювання людина може кар'єрно розвиватися. Від адміністратора торгового залу і до керуючого магазином. Це часто практикується в зв'язку з інтенсивністю відкриття нових магазинів”, - розповідає Євген Горицький.

У планах компанії подальший розвиток — до кінця року мають відкрити ще 25 нових супермаркетів. А також оновити два десятки діючих.