Луческу знайшов виправдання поразці "Динамо" від "Ювентуса"

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу заявив, що причиною розгромної поразки від "Ювентуса" у Лізі чемпіонів є відсутність досвіду у молодих футболістів киян

Про це повідомляє офіційний сайт "Динамо".

Після поразки у Турині з рахунком 0:3, румунський тренер констатував, що на полі відчувалася різниця в досвіді та майстерності.

"У нашому складі дуже багато молодих гравців, які ще навчаються і, звичайно, помиляються. Я приймаю ці помилки. Але досвід і майстерність у гравців "Ювентуса" відчутно вище. Наша участь у цьогорічній Лізі чемпіонів є уроком для нашої молоді. Ми вчимося, отримуємо досвід. У всіх іграх ми не доводили справу до кінця. Ми виконували тільки 50 відсотків з того, що повинні, а після цього в другому таймі зазвичай припускалися помилок. Відсутність концентрації в потрібний момент призводила до помилок. За які наш суперник нас карав", - сказав Луческу.

Він додав, що матчі з "Ювентусом" і "Барселоною" зробити динамівців сильнішими.

"Ми повинні вчитися, робити висновки. Звісно, гра заключного туру з "Ференцварошем" є вирішальною. Ми повинні до неї дуже добре підготуватися і вийти до євровесни", - сказав Луческу.

Після 5-ти турів кияни мають 1 очко та ділять у групі G третє-четверте місце з "Ференцварошем". Лідирує з 15 пунктами "Барселона", "Ювентус" з 12 балами – другий.

В останньому турі "Динамо" 8 грудня зіграє проти "Ференцвароша" у Києві. Для виходу в 1/16 фіналу Ліги Європи киянам потрібно не програти угорцям.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb