"Мілан" зробив неймовірний камбек в матчі з "Селтиком" і вийшов у наступний раунд Ліги Європи

У 5-му турі групового раунду Ліги Європи італійський "Мілан" переміг шотландський "Селтик" з рахунком 4:2

Про це повідомляє Еспресо.TV.

"Селтик" шокував голкіпера "Мілану" Джанлуїджі Доннарумму вже на 7-й хвилині. 27-річний Том Рогіч виборов м'яч після помилки Раде Круніча і влучно пробив по воротах. За декілька хвилин Одсонн Едуар подвоїв перевагу і зробив рахунок 0:2.

Переможний рахунок протримався для "Селтика" не довго. На 24-й хвилині Хакан Чалханоглу виконав блискавичний штрафний удар і скоротив відставання "Мілану" - голкіпер Васіліос Баркас навіть не поворохнувся, а просто дивився, як м'яч залітає в його ворота. Через 2 хвилини Саму Кастільєхо зрівняв рахунок і повернув на табло нічийний результат.

На початку другого тайму Йенс-Петтер Хауге обійшов декількох захисників і відправив м'яч у дальній кут. Крапку у матчі поставив Браїм Діас, який після передачі норвежця перекинув Баркаса - 4:2.

Завдяки камбеку "Мілан" залишився на другій сходинці в групі H і перед останнім туром гарантував собі місце в плей-офф. В 1/16 фіналу Ліги Європи також вийшов французький "Лілль", який очолює квартет. Празька "Спарта" з 6 балами знаходиться на третьому місці. "Селтик" - останній.

Ліга Європи

5-й тур

3 грудня

Група H

"Мілан" (Італія) - "Селтик" (Шотландія) 4:2

Голи: Чалханоглу, 24, Кастільєхо, 26, Хауге, 50, Діас, 82 - Рогіч, 7, Едуар, 14 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb