Усик пообіцяв зірвати бій за титул абсолютного чемпіона світу між Джошуа та Ф'юрі

Український боксер Олександр Усик заявив, що не відмовиться від статусу обов'язкового претендента на титул WBO, яким володіє британець Ентоні Джошуа

Про це Усик заявив на своєму каналі в YouTube.

За його словами, він не збирається відмовлятися від права на бій з Ентоні Джошуа, аби британець зміг боксувати за титул абсолютного чемпіона світу з іншим британцем – Тайсоном Ф'юрі.

"У наступному бою хочу боксувати за чемпіонський пояс. Знаю, що Джошуа і Ф'юрі хочуть провести між собою бій. Нехай боксують, але я претендент на пояс WBO і хочу його отримати. Розумію, що вони хочуть зробити найгучніший бій за об'єднання поясів з обов'язковим реваншем . Але я на черзі. Давайте будемо розмовляти, залишайте пояс WBO і проводите свій бій", - сказав Усик.

Олександр Усик є обов'язковим претендентом на титул WBO. Ентоні Джошуа також є чемпіоном світу WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації). Тайсон Ф'юрі володіє поясом WBC (Всесвітньої боксерської ради).

Аби бій Джошуа - Ф'юрі мав статус поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу, необхідно, щоб на кону стояло чотири пояса. 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb