Справа Гандзюк: суд продовжив арешти підозрюваним Левіну та Мангеру

4 грудня Дніпровський райсуд Києва продовжив арешт в СІЗО фігурантам замаху на Катерину Гандзюк - Олексію Левіну та Владиславу Мангеру

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Ексочільнику Херсонської облради Владиславу Мангеру та Олексію Левіну (Москаленку) продовжили запобіжний захід у вигляді арешту ще на 60 діб.

"Дніпровський районний суд Києва розглянувши клопотання прокурора щодо продовження строку тримання під вартою обвинувачених постановив у задоволенні клопотання сторони захисту про зміну запобіжного заходу обвинуваченим Мангеру і Левіну відмовити. Клопотання прокурора стосовно продовження строку тримання під вартою Мангера і Левіна задовольнити, продовжити запобіжний захід Мангеру ... терміном на 60 днів до 1 лютого 2021 року без визначення застави. Продовжити запобіжний захід обвинуваченому Левіну ... терміном на 60 днів до 1 лютого 2021 року включно, без визначення розміру застави", - йдеться в рішенні суду.

Читайте також: Справа Гандзюк: фігурант Павловський вийшов з в'язниці після дворічного терміну

Зазначається, що адвокати в суді заявляли про безпідставність продовження запобіжного заходу, а сам Мангер досі не визнає свою провину.

Читайте також: Мангер лише частина ланцюжка в замовленні Каті Гандзюк, - Синіцин

"Дістало сидіти в тюрмі півроку, тому що комусь це треба, дістало слухати відверту брехню", - заявив підозрюваний Мангер.

 

 

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо