Екстренер "Динамо" заявив, що у матчі ЛЧ з "Ференцварошем" вболіватиме проти киян

Колишній тренер "Динамо" Йожеф Сабо зізнався, що у вирішальному матчі Ліги чемпіонів у Києві вболіватиме за угорський "Ференцварош"

Про це він заявив у інтерв'ю Nemzeti Sport.

За словами Йожефа Сабо, він вболіватиме за "Ференцварош", оскільки команду з Будапешту тренує його вихованець – Сергій Ребров.

"У середу я розривався між матчами" Динамо" і "Ференцвароша", але віддав перевагу Реброву, оскільки я його виховав. Мені шкода Сергія, адже якби не гол "Ювентуса" на останніх хвилинах, його команду влаштовувала б будь-яка нічия в матчі з "Динамо" в Києві. Українська команда виглядає сильніше, але якщо Реброву нарешті пощастить, то його гравці зможуть створити сенсацію. у будь-якому випадку, я буду вболівати за "Ференцварош" в цьому поєдинку", - сказав Сабо.

Після 5-ти турів кияни мають 1 очко та ділять у групі G третє-четверте місце з "Ференцварошем". Лідирує з 15 пунктами "Барселона", "Ювентус" з 12 балами – другий.

В заключному турі "Динамо" 8 грудня у Києві зіграє проти "Ференцвароша". Для того, щоб український клуб вийшов в 1/16 фіналу Ліги Європи йому потрібно не програти угорцям.

80-річний Йожеф Сабо тренував "Динамо" у 1992, 1994, 1995 – 1997, 2004 – 2005 та 2007 роках.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb