Московському актору та співаку Мамонову на три роки заборонили в'їзд до України

Російський актор, співак та музика Петро Мамонов в суботу, 5 грудня 2020 року, прилетів літаком до Києва, але прикордонники не впустили його до України у зв'язку з відвідинами окупованого Криму

Про це передає Еспресо.TV.

"Учора, в аеропорту "Бориспіль", під час оформлення пасажирів авіарейсу з Туреччини, прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" зупинили двох громадян РФ. Іноземці порушили порядок в’їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію української Автономної Республіки Крим. Одним з них виявився російський рок-музикант, учасник гурту "Звуки Му", актор та радіоведучий - громадянин М.", - наводить подробиці Державна прикордонна служба України.

Він разом з громадянкою РФ прямував в Україну начебто з приватною метою.

Під час заходів контролю прикордонники встановили, що росіяни раніше незаконно відвідували тимчасово окупований Крим.

Мамонов підтвердив, що був з концертом у Ялті, а до Криму потрапив літаком з Москви. Відповідне відео наводиться прикордонниками.

 

"Враховуючи усі обставини, співробітники Держприкордонслужби відмовили іноземцям в перетинанні кордону та обом на три роки заборонили в’їзд в Україну. Громадяни РФ вибули назад зворотним авіарейсом",  - додають прикордонники.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb