Поїхав на ровері до батька і загубився в лісі: поблизу Житомира 400 людей цілу ніч шукали 12-річного хлопчика

12-річний Олександр Антоневський з Житомирського району цілу ніч провів у лісі, бо загубився. Дитину шукали правоохоронці, лісівники та небайдужі громадяни. Знайшли хлопчика 6 грудня 2020 року

Про це з посиланням на поліцію Житомирщини передає Еспресо.TV.

"Близько 400 поліцейських, лісівників, нацгвардійців, військовослужбовців та просто небайдужих людей розшукували 12-річного Сашка, що учора, 5 грудня приблизно о 15:00, поїхав велосипедом від родичів у села Перлявці Житомирського району до лісу неподалік, де працював батько. Однак хлопець заблудився і ця ніч була надзвичайно тривожною не лише для нього, а й усіх, хто долучився до його пошуків. На щастя, хлопець знайшовся, з ним усе добре і нині його оглядають медики", - йдеться у повідомленні.

На сторінці "Розшук дітей ГУНП у Житомирській області" у коментарях під дописом про пошук Олександра користувачі пишуть, що хлопчик ночував під листям.

"Хлопчик живий і серйозно не ушкоджений, він молодчинка, накрився листям та ялинкою і так ночував. Боявся браконьєрів. Так він сказав", - написала Олена Плевако.

Також люди зазначають, що хлопчик вранці сам вийшов на дорогу.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb