Путін фізично згасає й більше ні на що не здатен, - психолог Дмитро Запольський

Поширена в інформаційному просторі новина про нібито нову коханку Володимира Путіна та його третю доньку є типовою PR-заготовкою, покликаною зобразити російського президента альфа-самцем. Тоді як насправді він - флегматичний омега-самець, який ховається під час кризи

Таку думку висловив політолог, практикуючий психолог Дмитро Запольський (Гельсінкі) в етері щотижневої програми "Студія Захід" з Антоном Борковським на Еспресо.TV.

"Це усе заготовки, це усе праця його PR-ників, праця його іміджмейкерів. Він хоче так виглядати і вони хочуть щоб він так виглядав, але ми бачимо дідуся у бункері. Приблизно як Володимир Ілліч Ленін у мавзолеї - "вічно живий", - зазначив експерт.

До того ж, як заявив Запольський, останнім часом у Путіна спостерігаються серйозні проблеми як зі здоров'ям, так і зі сприйняттям свого подальшого майбутнього.

"Він поступово відходить від справ і в цілому це підтверджується. Якщо дивитися на це з точки зору психоаналізу та психолога, ми бачимо, що у нього нічого завтра немає. Тобто ніяких завтра, тобто ніяких планів", - наголосив Запольський.

 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb