Франція фаворит групи: Шовковський відреагував на результати жеребкування ЧС-2022

Асистент головного тренера національної збірної України Олександр Шовковський переконаний, що Франція є фаворитом кваліфікаційної групи D

Про це повідомляє офіційний сайт Української асоціації футболу.

За словами Шовковського, збірна України потрапила у групу з "цікавими командами".

"Цікаво буде зіграти проти чинних чемпіонів світу. Ми можемо вважати Францію фаворитом нашої групи. Загалом у ній підібралися цікаві команди. Фінляндія та Боснія і Герцеговина останнім часом демонструють упевнену гру, розвиваються. Так само, як і збірна України. Тож на нас очікують цікаві матчі. Щодо Казахстану, то ця команда може піднести сюрприз. Якщо ми хочемо потрапити на чемпіонат світу, а ми хочемо, то треба виходити, демонструвати рівень гри, до якого ми прагнемо, і перемагати", - сказав Олександр Шовковський.

У кваліфікації ЧС-2022 збірна України зіграє проти національних команд Франції, Фінляндії, Боснії і Герцеговини, а також Казахстану. Переможець групи напряму вийде до фінальної частини турніру, а команда, яка фінішує другою – зіграє у стикових матчах.

Перші матчі кваліфікації відбудуться вже у березні 2021-го року. Чемпіонат світу з футболу пройде у Катарі в період з 21 листопада по 18 грудня 2022-го року.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb