На Донеччині представник омбудсмена побився з охоронцем ресторану, чиновника тимчасово відсторонили

Представник омбудсмена Верховної Ради щодо дотримання прав жителів Донецької і Луганської областей Павло Лисянський побився з працівником ресторану у готельному комплексі "Монарх"

Про це повідомила уповноважений від ВР з прав людини Людмила Денисова.

"У зв’язку з повідомленнями у ЗМІ про інцидент, який стався 5 грудня 2020 року між моїм представником з дотримання прав жителів Донецької та Луганської областей Павлом Лисянським та працівником готельного комплексу "Монарх", розташованого у місті Святогірськ повідомляю наступне: у неділю вранці Павло Лисянський особисто поінформував мене про зазначений випадок", - написала Денісова.

За її словами, наразі Лисянський тимчасово відсторонений від роботи до 21 грудня - аж до кінця службової перевірки. За її результатами до представника омбудсмена буде вжито відповідних заходів.

Як повідомляє видання "Новости Донбасса", конфлікт між працівником готелю і Лисянським міг виникнути через відмову останнього покинути ресторан о 22:00.

Також, відео інциденту опублікував у своєму Facebook член наглядової ради в Українській асоціації ресторанів Максим Служенко.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb