Вбивство київського музиканта Дерев'янка: затримали третього підозрюваного

Поліцейські затримали третього підозрюваного у вбивстві 65-річного київського музиканта Олександра Дерев'янка

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

"31-річний киянин допомагав двом спільникам у прихованні тяжкого злочину з метою заволодіння майном. Окрім того, зловмисник викрав із квартири потерпілого музичні інструменти. Найближчим часом суд обиратиме затриманому запобіжний захід", - йдеться у повідомленні.

Житель Києва допомагав двом спільникам приховати тіло вбитого у гаражному кооперативі у Київській області.

Правоохоронці затримали чоловіка. За місцем проживання затриманого поліцейські провели обшук, під час якого вилучили викрадені інструменти, а також одяг одного з фігурантів зі слідами, схожими на кров.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ст. 396 (Приховування злочину) та ч. 3. ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. 

Зазначимо, що музиканта Олександра Дерев'янка, що зник у Києві ще 22 листопада, 5 грудня знайшли убитим.

У прокуратурі зазначають, що згідно з матеріалами слідства, двоє чоловіків 1985 та 1989 р.н. з метою заволодіння майном 65-річного самотнього киянина (гроші, 2 квартири та інші матеріальні цінності), розробили злочинний план його вбивства.

За даними правоохоронців 22 листопада зловмисники, перебуваючи у квартирі потерпілого, у будинку, де він давав уроки музики, нанесли йому тілесні ушкодження, після чого удушили.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb