Франція – лише вивіска: Блохін відреагував на результати жеребкування ЧС-2022

Колишній головний тренер збірної України Олег Блохін назвав прийнятними для збірної України результати жеребкування відбору чемпіонату світу

Про це повідомляє 1927.kiev.ua.

За словами Блохіна, такий результат жеребкування можна вважати нормальним.

"Фаворити в групі - Франція і Україна. Фінляндія непогано грала в Лізі націй, непроста команда. З ними. напевно, потрібно буде поборотися. Від Боснії і Герцеговини особливих сюрпризів не очікую. Грати з Казахстаном важко через переліт. Коли ми грали з данцями, практично, на наступну добу летіли в Казахстан грати. Головне, щоб і в цей раз ситуація не повторилася і команда змогла відновитися перед тривалим перельотом", - сказав Блохін.

Він додав, що перед матчами з Францією слід забути про поразку в Лізі націй за рахунком 0:6.

"З французами у нас не грала половина основної команди. Можна грати з усіма суперниками в цій групі. Це лише вивіска: Франція. Так, це хороші гравці, але грати з ними можна", - переконаний Блохін.

68-річний Олег Блохін був головним тренером збірної України з 2003-го по 2007-й і з 2011-го по 2012-й роки. У 2006 році команда досягла під його керівництвом найбільшого досягнення у своїй історії та вийшла до чвертьфіналу чемпіонату світу.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb