"Динамо" – "Ференцварош": володар Суперкубка Європи пояснив, чому киянам не можна грати на нічию

Володар Суперкубка УЄФА у складі "Динамо" Стефан Решко заявив, що киянам не можна грати на нічию у вирішальному матчі Ліги чемпіонів проти угорського "Ференцвароша"

Про це повідомляє "Команда 1".

За словами Решка, попри те, що "Динамо" у матчі з "Ференцварошем" влаштує нічия, грати з угорцями потрібно виключно на перемогу.

"Динамівців влаштує навіть нічийний підсумок - 0:0 або 1:1, але про це не варто навіть думати. Інакше неприємностей не уникнути. Потрібно налаштовуватися тільки на перемогу, тим більше, що, на мій погляд, кияни сильніші за угорського чемпіона, як індивідуально, так і командою. Тільки необхідно зіграти, як кажуть, через не можу. До того ж перевага динамівців також в міжнародному досвіді, адже вони постійно виступають в єврокубках, за збірну України. Повірте, це дуже важливо", - сказав Решко.

Стефан Решко у 1975 році виграв з "Динамо" Суперкубок Європи та Кубок кубків, у фіналі якого кияни здолали "Ференцварош".

Після 5-ти турів групового раунду Ліги чемпіонів кияни мають 1 очко та ділять у групі G третє-четверте місце з "Ференцварошем". Лідирує з 15 пунктами "Барселона", "Ювентус" з 12 балами – другий. Динамівці сперечаються з угорцями за третє місце та путівку в Лігу Європи.

Матч "Динамо" – "Ференцварош" відбудеться сьогодні у Києві та розпочнеться о 22:00.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb