Російський боксер заявив, що у нього вкрали перемогу над Усиком

Чемпіон світу WBC та IBF у напівважкій вазі росіянин Артур Бетербієв заявив, що не заслуговував на поразку від українця Олександра Усика на Олімпіаді-2012

Про це повідомляє iSport.ua.

Артур Бетербієв, який є чемпіоном світу WBC (Всесвітньої боксерської ради) та IBF (Міжнародної боксерської федерації) у напівважкій вазі (до 79,4 кг), заявив, що досі не погодився із поразкою від Олександра Усика у чвертьфіналі Олімпіади-2012.

"Під час своєї другої Олімпіади я зустрівся з Усиком. Це була нова вагова категорія для мене, я ж тоді в 91 кг перейшов, а важив при цьому всього 84 кг. Він хороший боксер, але я не згоден з тим результатом, який там був. Його можна перемагати, адже він звичайна людина, не робот. Я зараз не хочу говорити, що мене засудили або не засудили, просто якщо кому цікаво, то подивіться в інтернеті. Там є два бої: один бій відбувся на чемпіонаті світу 2011 року, а другий - Олімпіада 2012", - розповів Бетербієв.

Він також нагадав, що перемагав Усика у ваговій категорії до 81 кг.

"Я ж його перемагав в 81 кг під час матчевої зустрічі в Калінінграді. А потім вже два цих останніх рази я йому поступився", - сказав Бетербієв.

Олександр Усик наразі виступає у надважкій вазі.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb