Настане час для рок-н-ролу: Джошуа назвав мету після перемоги над Пулєвим

Британський важковаговик Ентоні Джошуа заявив, що після перемоги над болгарином Кубратом Пулєвим планує битися за титул абсолютного чемпіона світу

Про це повідомляє vRINGe.com.

За словами Ентоні Джошуа, він сподівається, що після поєдинку з Кубратом Пулєвим йому вдасться домовитися про бій за титул абсолютного чемпіона світу з іншим британцем – Тайсоном Ф'юрі.

"Є така ймовірність, що вже зовсім скоро ми з Ф'юрі визначимо абсолютного чемпіона. Це не шоу. Я не беру участь в іграх. Коли все стане серйозно, тоді і настане час для рок-н-ролу. А поки що я важко тренуюся, працюю, щоб захистити свої титули. Все це заради звання абсолютного чемпіона світу. Саме з цієї причини я і б'юся зі своїм обов'язковим претендентом - не хочу втрачати чемпіонські пояси. Вболівальники мріють про поєдинок за звання абсолютного чемпіона хевівейту", - сказав Джошуа.

Ентоні Джошуа володіє титулами чемпіона світу в надважкій вазі за версіями WBA (Всесвітньої боксерської асоціації), WBO (Всесвітньої боксерської організації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації).

Тайсон Ф'юрі є чемпіоном світу за версією WBC (Всесвітньої боксерської ради).

12 грудня у Лондоні Ентоні Джошуа зустрінеться з болгарином Кубратом Пулєвим.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb