"Засмучені намаганням ввести громадськість в оману": Міноборони запросило Бутусова на співбесіду 10 грудня

У Міноборони заявили, що чекають журналіста Юрія Бутусова на співбесіду і "засмучені його намаганням ввести громадськість в оману"

Про це пресслужба відомства повідомила в Facebook.

"Кадрові служби Міністерства оборони уповноважені провести співбесіду з Юрієм Бутусовим на предмет відповідності його професійних компетенцій вимогам посад, які можуть бути запропоновані йому для працевлаштування", - йдеться в повідомленні.

У Міноборони зауважили, що діяльність відоства здійснюється у плановому порядку і публічна форма запрошення для будь-кого не є умовою ургентного порядку рекрутингу.

"Серед чеснот, притаманних здобувачам тих чи інших посад у органах державної влади, безумовно, має бути чесність та налаштованість на конструктив.  Свідоме введення Юрієм Бутусовим громадськості в оману стосовно відсутності контакту з представниками Департаменту кадрової політики Міноборони ("Министерство обороны... перестало выходить на связь") не робить йому честі. Адже вчора було визначено уповноважену особу і залишено телефон для контакту у будь-який зручний для здобувача час", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Командир спецпризначенців розповів комітету Ради деталі операції щодо вагнерівців, яку заперечував ОПУ, - Бутусов

Зазначається, що кадрова служба Міністерства оборони завтра, 10 грудня 2020 року, запрошує Бутусова для співбесіди та ознайомлення з переліком наявних вакансій, що можуть бути запропоновані йому для працевлаштування.

У Міністерстві оборони також з інтересом ознайомилися з програмним постом здобувача, в якій він демонструє нерозуміння меж та змісту функціональних обов’язків посад, на які претендує.

"У порядку загального інформування про потенційне коло посадових обов’язків співробітника Міністерства оборони йому буде проведено стислий лікнеп та детально ознайомлено з розмежуванням обов’язків між Міністерством оборони та Генеральним штабом Збройних Сил України", - наголосили у відомстві.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb