Ребров пожалівся, що суддя не призначив у ворота "Динамо" стовідсотковий пенальті

Головний тренер "Ференцвароша" Сергій Ребров назвав однією з причин поразки від "Динамо" у Лізі чемпіонів суддівську помилку

Про це повідомляє офіційний сайт "Динамо".

За словами українського тренера, після перегляду відеоповтору він переконався, що у ворота "Динамо" мав бути призначений пенальті.

"У Києві ми показали гідний футбол. По такій грі дуже складно створювати багато моментів. Ми створили три-чотири дуже хороших моменти. Я щойно переглянув повтор - на мою думку, у ворота "Динамо" повинен був бути стовідсотковий пенальті, але арбітр його не призначив. Проте я абсолютно не хочу казати про суддів. Я говорю про свою команду. Ми дійсно створювали моменти, намагалися виграти. Але на такому рівні, якщо ти не реалізовуєш свої моменти, ніхто тобі не даватиме п'ять-шість таких шансів", - зазначив Ребров.

Він додав, що пишається "Ференцварошем", якому найкраще у нинішній Лізі чемпіонів вдалися матч із "Ювентусом" на виїзді, заключна гра проти "Динамо" та другий тайм першої зустрічі з киянами.

"У цих матчах наша команда продемонструвала свій потенціал. Особливо в матчі з "Ювентусом". Утримувати нічийний рахунок із таким суперником до останніх хвилин і створювати шанси для перемоги - такі ігри надають величезну впевненість гравцям. Сподіваюся, що вони скористаються цією Лігою чемпіонів для свого зростання та розвитку", - сказав Ребров.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb